Bästa möjliga

Ligger just nu på dagens andra badplats, vet inte riktigt om det är Oset eller Sannabadet, men strax öster om Rosenlundsbankarna. Första rundan tog oss till Ölands Brygga, en jättefin och undangömd liten sten-strand mellan Gränna och Jönköping, men jag blev inte riktigt klok på hur den ligger för det kom aldrig någon sol dit. Först när vi kom tänkte jag att solen nog snart skulle visa sig, men vid två gav vi upp och bytte strand. Fin sand men smockfullt med folk, så inte lika mysigt. Varmare dock, så till och med jag har badat i VÄTTERN i dag, inte illa!

Det slog mig när jag låg här, hur många fler vi är i Sverige än vad jag har haft uppfattning om, nu när alla semestrar hemma. Vilken kapacitet vi har att ge turistnäringen ett lyft, och vad många det måste vara som i vanliga fall åker utomlands ändå!? Man undrar ju lite hur det kommer bli framöver, vilka Corona-effekter kommer kvarstå och vilka kommer försvinna? Just nu är det i alla fall tydligt att alla försöker maxa sommaren på exakt samma sätt, genom att hänga på en strand hela dagen lång!

Tänker nog göra samma sak i morgon med, tror jag bestämt….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s