Bloggeriet

Men åh, det har ju varit sånt fantastiskt väder i dag! Fasen vad jag önskar att det kunde fått fortsätta över helgen, solen gör ju ändå under för humöret! Har ju ändå varit ute lite i solen i jobbet i dag, men hade lätt kunnat tänka mig en heldag ute i ljuset. Har för övrigt varit en jobbdag i dag som kändes som den varade i typ 20 minuter, lite jobb som hamnat på hög när man haft en skoldag och så en hel del nytt jobb som jag väntat på och som äntligen ramlat in. Nästa vecka blir en fullsmockad vecka!

Kom igen, mer sol, det behöver vi!

Tycker mig se att de ”vardagsbloggar” jag följer har ökat sina inlägg, och jag tänker att det är en följd av alla restriktioner. Precis som jag känner mig sällskapssjuk och vill prata av mig så upplever jag att andra också är det. Däremot de bloggar som kanske mer är uppbyggda kring att personen GÖR en massa saker, de bloggarna går rätt trögt just nu, för vad sjutton ska de göra? Sen följer jag typ ingen av de megastora bloggarna, gillar bäst de med självdistans och lite mer ”vanlig” vardag. Några favoriter på listan är:

  • Underbara Clara – det här är nog den största bloggen jag följer och har följt lääääänge. Gillar henne massor, och nästan mer från deras podd, hon och Erika är så skönt befriade från en massa PK saker som kanske känns lite onödiga ändå.
  • Hej Hej vardag – älskar illustrationerna, även om jag känner att jag börjar ”växa ifrån” henne lite pga åtminstone två av mina barn är lite större.
  • Den där om Jenny – ett alldeles vanligt normalkaosigt liv, lätt att relatera till och hon skriver på ett skönt sätt.
  • Elisabeth Lindroth – av precis samma anledning som Jennys blogg ovan.

Följer ju fler bloggar, men dessa är ändå favoriterna som hängt med längst. Borta är bloggar som jag blir stressad av, av en eller annan anledning, så inga träningsbloggar, inga hetsiga ”borde”-bloggar och inga modebloggar med smala små tjejer. Allt som får mig att känna mig otillräcklig ryker direkt.

Är för övrigt så glad över er, som läser här! Ni är ett litet men hyfsat stadigt gäng ändå, och det är verkligen jätteroligt! Blir SÅ glad över kommentarer IRL på saker jag skriver! Sen VET jag att det är i princip meningslöst att fråga, men jag gör det ändå – finns det nåt särskilt ni skulle vilja att jag skrev om?!?

Önskar er i vilket fall en riktigt bra helg, har vi tur så har meteorologerna fel och vi får en kanonhelg, vem vet 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s