LEAN hit och LEAN dit

I dag har vi haft skola på distans. Just nu handlar det om effektiva arbetsplatser (LEAN), alla chefers våta dröm… Inte första gången jag har en liknande kurs, så det är liiiite svårt att hålla motivation och fokus högt, speciellt när det hela tiden händer saker på jobbet parallellt. Mail ska svaras på, telefonsamtal behöver hanteras och lite annat smått och gott. Annars har veckan fortsatt vara riktigt rolig på jobbet, och vi har dessutom hunnit få ett gäng goa skratt, så himla härligt!

Till helgen verkar det ju ändå bli ganska gott väder, om än lite kallt. Vi fick erbjudande från Xoloanne kennel att få låna med oss en hund om vi ville ta en utflykt eller promenad i skogen, kanske att vi testar det 🙂

För övrigt ska det ju pyntas litegrann, det är ju ändå första advent och just nu behövs ju ändå ALLT som får dagarna att skilja sig lite från varandra. Dessutom har vi nästan ätit upp hela satsen lussekatter som ungarna bakade med mormor, så det kanske man skulle ta tag i och baka en ny omgång av.

Kanske lite saffranssmörbullar?

Men visst ja, en sak är ju inbokat, likt vår digitala ölprovning för ett par veckor sedan ska vi nu ha en ciderprovning i stället (inte typ Kopparbergs utan lite torrare varianter) på lördag, det ser jag fram emot!

Vad gör ni den kommande adventshelgen?

2 reaktioner på ”LEAN hit och LEAN dit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s