Snuvig tomte

Jag har en liten nisse här bredvid mig, de ringde från dagis i går för han hade blivit snuvig. Och ja, han har väl antagligen fått förkylningen jag och storebrorsorna hade förra helgen helt enkelt. Mysigt att ha bara honom hemma en stund (eller ja, maken är ju hemma men han jobbar ju hela dagen) och stressande att inte hinna jobba – som vanligt med andra ord. Han är sådär lagom sjuk, lite feber och snuva så han orkar inte supermycket, men han mår inte direkt dåligt.

Planen för dagen är att klä granen, men det blir nog inte förrän brorsorna kommer hem. Sen är det på spåret i kväll – just nu är jag glad för allt man kan hänga upp veckodagarna på och som gör att de skiljer sig åt lite i grådasket.

Hoppas kunna komma ifrån så jag kan träna i eftermiddag med, för jag har en spänningshuvudvärk som kommer från axlarna som heter duga känner jag. Kunde inte träna förra fredagen, egentligen är absoluta minimum för att jag ska må vettigt två gånger i veckan, men nu var det två veckor sedan sist och inte ens Ipren tar bort den här huvudvärken.

Det blir nog fler inlägg under dagen, när jag känner mig pratsjuk, gissar jag 😉

2 reaktioner på ”Snuvig tomte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s