Planer för helgen, för en gångs skull!

Men åh vilket fantastiskt väder det varit idag! Hade hoppats hinna ut en kort promenad på lunchen, men i dag drog vår utbildning igång igen (som i år kommer ligga mestadels på fredagar) och eftersom den går i högt tempo hann jag bara precis äta och göra de uppgifter vi skulle göra. Tog mig i alla fall ut en kort runda nu ikväll bara för att få lite luft, kort för att det var så kallt att ansiktet typ domnade bort, men skönt ändå.

Igår tog jag mig upp till Hallby för jag var så sugen på att åka skidor, gillar mest deras längre spår när de drar dem över åkrarna, tycker elljusspåret är rätt trist och oinspirerande. Men det blev ungefär 6 km allt som allt, mest på åkern, det funkade ändå ok med pannlampa.

Är för övrigt så förundrad över vilken proffs-utrustning alla har nu för tiden? Inte skidorna då, utan alla har minsann slimmade proffs-kläder och midjeväska med vätska och valla. Jag åker i underställ och ganska enkla kläder, känns som det på något sätt kommer med en förväntan om prestation när man är klädd som någon i skidlandslaget? Var och en får ju såklart välja precis som en vill, det passar inte mig bara. Nu kan jag vingla runt lite i spåret i godan ro, känns det som i alla fall. Älskar mina skidor dock, köpte nya förra året med ”skinn” under, de är fantastiska att åka med!

Älskar när det är snö överallt hemma

Det verkar ju dessvärre som snön kanske försvinner nästa vecka, så jag tänker åka skidor både lördag och söndag om inget oförutsett händer. Kanske tar med lite kaffe och en äggmacka med, så jag orkar åka långt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s