Platt fall

Jag är ju världens sämsta på att vänta på saker, det vet ni ju vid det här laget. Nu väntar vi med stor spänning och stigande nervositet/oro på att det ska bli valpar hos Xoloanne. Det är ju 1000 saker som kan gå fel vid en förlossning och jag tänker att det gäller hos hundar med? Men, vi väntar, håller tummarna – och längtar.

Har jag läst igenom typ alla 687 inlägg om hundträning på Fredrik Steens blogg? Japp. Har jag googlat bästa hundsele, bästa transportbur, hundmat och allt annat? Japp.

Och precis när jag skrev detta inlägget fick jag reda på att hon verkar ha varit skendräktig och det blev inga valpar. Så ledsen nu 😦

En reaktion på ”Platt fall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s