Det bidde en paus

Det blev visst ett blogg-uppehåll här. Inte direkt planerat, jag har bara inte riktigt haft nåt sug att skriva. Det är en sak som är himla skönt med att äga sin egen blogg, att inte ha samarbeten eller ligga på en portal – jag gör ju precis som jag vill! Hur många andra saker i sitt liv har man som man bestämmer helt över på det sättet?

Att det inte har blivit något skrivet har varit en blandning av att jag varit himla trött, det har varit fullt ös som vanligt i huvudet men jag har inte haft någon specifik sak jag funderat över, utan det har varit en massa lösryckta saker som farit runt i huvudet. Halvdan sömn där typ jobbsaker hoppat upp i huvudet när man vill somna om är inte heller kanon för kreativiteten.

Sen är det mycket bara väntan nu med. Väntan på att vi ska närma oss att vi får tillträde till huset, så att vi kan fortsätta packa och annat. Väntan på att faktiskt FÅ tillträde till huset så vi kan se lite bättre vad som behövs/vad vi vill göra. Jag tycker inte OM väntan, dels för att jag är så otålig men även för att det är så lätt att ”väntan” blir den enda aktiviteten man har, och det är inte så produktivt direkt.

Trädgården har blivit lite lidande i år, jag har inte riktigt samma sug nu när vi snart lämnar denna och ska ”få” en ny. Men mina perenner är ju fina, här är söta Pinky Winky som blir rosa allteftersom.

Jag har suttit och funderat lite på vad jag skulle vilja/vad man skulle kunna göra med trädgård och uteplats, men det är så teoretiska och avlägsna saker så det är lite svårt att få igång huvudet helt på det, jag vill helst vara på plats och se lite mer hur det är, det är inte samma sak på bild eller på google maps.

Det finns lite inplanerade aktiviteter framåt åtminstone, dels ska vi åka till Göteborg över dagen nån helg framöver för att hälsa på bror med familj, sen har vi en kräftskiva med grannarna i slutet av augusti som jag ser mycket fram emot. Nu börjar det också komma ett sug att komma ut och vandra igen, lite svalare luft och ett behov av att komma ut i skogen gör sig påmint. Får se om vi får med de stora killarna denna helgen dock, de är på scoutläger sedan i lördags (äldsta)/måndags (mellankillen) och fram till torsdag, så sen är de kanske lite mätta på skogen för denna veckan. Tänker också att det är bra för lilltösen att komma ut i skogen och springa lite, hon är i början av ”slyngelåldern” eller tonåren nu och pendlar mellan att vara jättetrevlig och jättejobbig. Jobbigast är att hon blir väldigt uppstressad av många saker – då går det inte få kontakt med henne och det är svårt att veta hur man ”hittar” henne igen. Lite skog är ju bra för de flesta – så också för hund ju.

Det räcker att man går förbi dillkronorna i trädgården för att man ska bli vansinnigt sugen på kräftor, gud vad gott de luktar!

Se där, det fanns lite saker i huvudet ändå – inget sammanhängande och inget viktigt, men ändå.

2 reaktioner på ”Det bidde en paus

  1. Det är okej med oförberedda blogg-pauser ibland.
    Ibland behöver man det bara. Livet utanför behöver också tas hand om.
    Mysigt att ni ska flytta till nytt. Förstår dig verkligen. Man vill ju få tillträde direkt, så man slipper vänta. Hatar också att vänta, även om jag har blivit liiiiite bättre på att hantera det.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s