Men vad gör du på jobbet då?

Idag när jag var nere på mitt projekt på jobbet så fotade jag en massa. Tänkte först bara ha det för att få visa roliga ”före- och efterbilder”, men sen kom jag på att jag ska banne mig visa upp lite här med – förstår att det kanske är svårt att få grepp om vad det är jag gör om dagarna och då kan det ju vara kul att få se EN typ av projekt.

Det här är huset där Brasseri Park ligger (tekniskt sett har legat, nu är det ju renovering i hela huset), det ska bli lägenheter på de två översta planen, sedan två plan med kontor och på entréplan samt källare ska Brasseriet få ordentligt renoverade lokaler.

Nu ser det ut så här när man kommer in :

Det ska bli ny entré, nya dörrar och partier och en renovering av trapphus mm.

Än är det ställning runt hela huset som håller på att få det sista fixet på fasaden. Kliver man upp till lägenheterna – som är det enda vi hunnit faktiskt bygga något på, allt annat har vi bara rivit och röjt på, så ser det ut ungefär så här:

Här blir det totalt 10 nya 1:or och 2:or fördelade på två plan. Fönster är redan bytta och en del väggar är uppe, längtar efter att få visa hur det blir sen!

Kliver man i Brasseriet nu så ser det inte mycket ut för världen…

Här ska det såklart renoveras, det blir lite ny rumsbildning och helt nya ytskikt och självklart en mängd nya möbler, armaturer och annat.

Fast det är inget emot hur det ser ut i källaren… kolla nuläget :

Här blir det en STOR makeover, bland annat med vinkällare och toaletter, vill inte avslöja för mycket dock!

Som ni kanske ser så finns det mycket att sätta tänderna i, i mångt och mycket är det här som säkert 10 olika projekt i ett enda eftersom det är så vansinnigt mycket olika moment som ska göras. Allt blir nytt i huset, stammar, el och ventilation, fönster, tak, fasader och så allt invändigt med. LOVAR att ni kommer få se mycket bilder när delarna är klara sen, först ut blir utsidan – inom kort!

En reaktion på ”Men vad gör du på jobbet då?

  1. Pingback: godatankar.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s