En missbedömning

Skit, idag gjorde jag en missbedömning av vad jag orkar med. Jag åkte ut till huset och började med det jag tänkt, nämligen flytta in lite torrvaror mm i skafferiet, men så var det så fint väder att jag gick ut en sväng. Väl ute i höstsolen piggnade jag till och fick ett sånt ryck att röja lite i garaget – ni vet när man får feeling och det är så KUL att göra iordning? Det brukar ju vara kanon att passa på när man känner för det, så jag gick loss och byggde ihop hyllor och sorterade allt i garaget lite, det är ju kaos såhär mitt i flytten. Hade skitkul och fick massor gjort och åkte hem mycket nöjd med mig själv.

Men, hemma skulle ju barn ha mat innan aktiviteter, och nånstans där upptäckte jag att jag redan gjort av med all energi för dagen. Lyckades i alla fall få mat i alla magar, men nu har jag kraschat i soffan.

Även om jag har påbörjat min återhämtning så är jag ju såklart inte ”frisk” än, och jag antar att jag kommer åka på bakslag fler gånger när jag missbedömer situationer och energinivåer. Extra svårt när man gör nåt som är kul med, för jag FICK ju även energi av dagen, rent mentalt, men balansen blev ändå fel. Nåväl, jag ska försöka att vara snäll mot mig själv och inte känna mig misslyckad, utan bara acceptera att det blev fel.

För övrigt, vet att jag skrivit in det innan men det blir verkligen mer och mer tydligt allt eftersom jag återhämtat mig, men hjärnan är verkligen inte med som den ska. Huvudräkning är HELT omöjligt och likaså att svara på svåra frågor eller lösa problem, tur alla matematiska kurser redan är slut. All form av multitasking är dömd att misslyckas och idag lyckades jag dessutom helt tappa hjärnan rent socialt. En granne (från en gård en bit bort) fångade mig i bilen på väg att hämta barnen och lämnade över en blomma, jag blev så glad och paff samtidigt som jag var fokuserad på att hämta barnen så jag missade liksom att presentera mig!?! Får gå över en dag och göra om och göra rätt, det är ju så man skäms över sig själv…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s