Solig prokrastinering

Så har en veckas VAB avslutats med en himla fin helg ändå – rent bokstavligt för vädret har ju verkligen varit fantastiskt! Vi har gått runt ute och smågrejat och inte velat gå in för det har varit så soligt och härligt, visserligen svinkallt i skuggan men sätter man sig vid vår södervägg i vinkel där det är lä så har det varit ljuvligt.. Det har både fikats och lästs böcker här ute i helgen, mycket skönt!

Lite soliga promenader har det blivit.

Annars har vi varit ovanligt sociala och träffat vänner, vilket behov det finns av det ändå! Så kul att få träffa de man inte sett på länge ☺️ Vi skulle egentligen rivit i vårt badrum både i går och redan på förmiddagen i dag, men det var så fint väder och skönt att få sitta i solen så vi kom inte igång förrän efter lunch idag. Men det gick ändå rätt ok, 3 väggar av 4 är rivna ner till råsponten, sista måste vi koppla bort vatten från handfatet på först. Sen är taket kvar (borde vara hyfsat okomplicerat) och så golvet (lär vara desto mer komplicerat…) . Ändå skönt att det går framåt, även om det känns motigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s