*Meh*

Jag är inne i en sån konstig period just nu känns det som. Vet inte alls vad jag ska skriva här, har bara en känsla av att jag absolut inte har NÅT att skriva om som skulle intressera någon annan. Men det har ju inte hindrat mig innan – det är ju här jag samlar mina tankar. Kanske är det just det, jag har ointressanta tankar just nu, som inte inspirerar till att sätta sig här och vidareutveckla? Jag önskar ni ville berätta vad ni ville läsa om, men jag vet att det är nästintill lönlöst att be om, ni hinner inte engagera er i det – naturligtvis, för ni har era egna liv.

Så vad händer då? Jo men i fredags avslutade jag den tredje VAB-perioden på typ en månad, så nu har det varit jobb. Har ett projekt med 980 fönster som ska bytas i Bankeryd, det börjar närma sig start så det är lite att pyssla med för att allt ska klaffa. Hemma så har jag mest gått och småfixat ute, landen är förberedda så långt jag kommer nu innan allt jag inte vet vad det är, börjar växa på riktigt. Jag har sått alla olika tomater för i år, men orkar inte riktigt lägga 100% kärlek på dem, och jag har sått luktärt – en blomma jag hittills inte lyckats med. Vi harvar på med evighetsprojekt badrum (har heller inte stressat och pressat på med tider, SÅ akut är det inte) som än så länge mest går bakåt.

Miss wilmot heter sorten, och ska se ut så här. Vi får väl se om det kan lyckas i år…

Ja ni ser, det är liksom inget spännande, och fast jag själv gillar att läsa om andras vardagsliv så känns inte mitt så intressant?

Tror att det mest intressanta som hänt mig den senaste veckan är att jag beställt nya glasögon – och köpt ett par solglasögon (mycket exklusiva, HM 99 kr typ, hahaha). Man är ju skapligt sugen på vår och värme nu, så försöker tvinga fram lite vårkänslor med accessoarer, ljusa skor (inte på gården dock…) och vårjacka. Den senare får väl hänga inne i garderoben den kommande veckan dock, ser ju inte supervarmt ut direkt.

Kände mig – som ni ser – fantastiskt cool ut i mina nya solglasögon och fira med en selfie. Är förresten så himla nöjd med min nya frisyr, tanken är att det ska få gå mot axellångt vilket i så fall skulle innebära att jag för första gången sedan gymnasiet kan sätta upp håret?!

Så, slut på icke-händelser, nu ska jag sova för även om sommartid passar min dygnsrytm bättre så är ju alltid omställningen en smärre pest… sov gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s