Magsjuk…

Skruttigt kan man väl säga att mitt tillstånd varit sedan igår efter lunch ungefär. Blev ute och matt och bestämde mig för att åka hem, och sen kom illamående, frossa och ont i kroppen. Oliver hade liknande förrförra veckan och Filip förra, så antar att det är samma magsjuka även om jag faktiskt klarat mig från att kräkas (nätt och jämnt). Ont i magen, yr, illamående och matt har präglat dagen, och jag har mest legat på soffan och slökollat TV. Man känner sig verkligen inte kaxig…

Har varit ute i trädgården några korta rundor för att få ut Nala, och har ändå gått runt och drömt om hur fint det kommer bli. Har ju röjt klart det värsta i trädgårdslandet så nu har jag kvar ett gäng halvt övervuxna planteringar på ”framsidan” av huset. Tycker det är så himla tillfredsställande och avkopplande att röja och rensa, speciellt när det är så eftersatt? Det blir så otroligt mycket finare och går ganska lätt, så det känns verkligen kanon. Måste försöka komma ihåg att ta före- och efterbild! Hittar massa fina lökar på gång med, väldigt spännande att se vad som kommer upp. Inom en överskådlig framtid ska vi ju få dit en slinga för gräsklippare med (ett måste med minst tre gräs-allergiker i familjen), det är lättare om landen är tydligt markerade.

Hittade tex denna lilla nätta vårlök 🌷 Den hade gått lite hårt åt av nattens TIO MINUSGRADER?!? Blev helt chockad av tempen i morse…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s