Klart han blev firad!

Det har inte funnits vare sig tid eller ork att skriva här på några dagar nu, men jag måste ju ändå gå tillbaka lite och säga att vi firade vår fina O på hans 16-årsdag i lördags, såklart! Han firades med semlor, nytt liggunderlägg till scouterna, middag på Rosegarden och såklart viktigast av allt – anmälan till handledarkursen för att få börja övningsköra!

Det är ju likadant för alla föräldrar och alltid varit, men fattar inte att han är så stor att han ska köra bil… Men det kommer nog gå kanon, han är lugn och trygg i sig själv (i alla sammanhang faktiskt) så jag är inte orolig även om det kommer kännas ovant.

Så himla roligt det är nu förresten, att kunna ha en helt annan nivå på samtal när ens barn blir så här stora? Det kommer kloka insikter och emellanåt känns det faktiskt som liiiiiite vett från oss föräldrar också ramlat in. Är så stolt över honom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s