Ta i trä

Schhh, hör ni? Precis, det hörs ingenting, alldeles alldeles tyst… Maken är på LAN med några kompisar och barnen har precis somnat. Så precis exakt just nu känns det alldeles tyst och fridfullt i huset, det enda som hörs är att jag knapprar med tangenterna.

För min och barnens del blev det fantastiskt god mat hos mina föräldrar, med min bror som är hemma från Göteborg. Synd att han bor så ”långt” bort, men även roligt eftersom det är ytterligare en anledning att åka till en sån trevlig stad. Sen tar det ju inte så lång tid att ta sig dit heller.

Nu ska jag passa på att njuta av lugnet och bara sätta mig och softa i soffan en stund innan det är läggdags. God natt, vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s