Veckan

Dag 13 – den här veckan

Ja den här veckan känns fullbokad, även om det kanske inte är så egentligen. Idag ska jag på Anställningsintervjun (med stort A), är lite smått nervös känner jag. Resten av veckan är det läkartid bokad och även sotaren (hipp hurra!) ska komma och provtrycka vår nya kamin så vi kan börja elda nån gång! Igår hann vi ju med simskolan med, näst sista gången redan, det har gått så fort (börjar man bli gammal när man säger så eller ;-).

Veckorna och dagarna går dubbelt så fort med två barn, även om vissa stunder kan kännas EVIGHETSlånga… Speciellt när båda barnen OCH mamma är på dåligt humör. Men men, vi får väl hoppas att det blir få sådana stunder den här veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s