Och så blev man lite fattigare då…

Bortsett från min intervju idag (som gick jättebra!) så har det varit en seeeeg dag. Oliver följde med mormor hem så jag var själv med Lukas, vilket borde varit lugnt och skönt, men det var det ingen som hade instruerat Lukas om… Han har bara varit allmänt gnällig och rastlös idag, så det blev segt att hålla på och bära runt på en liten gnällfis. Men nu på kvällen, efter att ha sovit en stund, så har han varit världens charmtroll däremot!

Hade ju ingen bil idag heller eftersom den var inne på glasbyte idag. Så nu har vi två nya rutor – både fram och bak – den där bak gick ju i en miljon bitar i går och den där fram har haft ett stenskott mitt fram en vecka. Hade inte tänkt byta den precis nu vid jul, men nu blev vi ju ändå tvungna att lämna in bilen så då kändes det lika bra att få det gjort. Hurra, 3000 kr fattigare…

Dag 25 – en första

Ah, jag minns min första ganska tydligt. Det var på en affärslunch och alla hade pratat om det, så jag tyckte jag skulle testa med. Men jag måste säga att jag blev besviken, det var inte alls sådär fantastiskt som jag hade föreställt mig. Lite salt och konstigt i smaken tyckte jag nog mest då.


Men hur pervers är du då, det var ju sushi jag pratade om, inget annat!

Nä, första ”daten” med sushi var ingen höjdare, och om jag inte fått hemgjord sushi i inflyttningspresent lite senare så hade jag nog inte testat igen. Men det gjorde jag, och efter en andra omgång så föddes mitt sushi-beroende. Nu för tiden äter jag det så ofta jag kommer åt, men jag skulle vilja gå på en ”riktig” sushirestaurang någon gång!

2 reaktioner på ”Och så blev man lite fattigare då…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s