Rekord!

Nu har Lukas sovit i över tre timmar ute i vagnen! Det är helt klart rekord, och eftersom han faktiskt nästan varje dag sovit en längre stund på förmiddagen så börjar jag få små, små förhoppningar om att han kanske, eventuellt skulle kunna tänka sig att sova lite mer regelbundet på dagarna i framtiden *ta i trä och allt annat man kan göra*…

När han väl vaknar tänkte vi pallra oss upp till a6 en sväng, men vi lär väl inte vara ensamma direkt, lönehelg som det är. Men jag känner bara inte för att gå hemma hela helgen, även om det nu bara är en ”utflykt” till närmsta köpcenter. Däremot hade det ju varit väldigt bra om vi hade haft nya barnvagnen nu, men vi får väl släpa med den gamla, stora så länge.

När det gäller LCHF var det ingen viktnedgång den här veckan heller, och bara 1 cm minskning i midjan, så nu glider jag över mot GI istället – där har man ju möjligheten att äta lite mer varierat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s