Kan man önska bort vintern nu?

Vilket fantastiskt fint väder det är idag, även om det nu är -10 grader. Man blir ändå lite gladare när solen skiner in, åtminstone tills man ser vad den skiner in PÅ – dvs hur skitigt det helt plötsligt ser ut. Men men, det struntar jag i, är det soligt så vill jag inte städa – punkt.


Fick fina tulpaner av både maken och mina föräldrar nu när jag fått min projektanställning! De är nog de absolut vårigaste blommorna som finns, älskar tulpaner!

Istället satte jag och maken upp fondtapeten i sovrummet idag. Motsatta väggen (syns inte) där sängen står mot är fortfarande svart, sidorna är vita och så mönstret där spjälsängen står nu. Där ska vi ha datorhörnan sen när Lukas flyttar in på sitt eget rum. Det blev jättebra, nu ska vi bara hitta ett färgglatt överkast, tyvärr blir det nog IKEA’s tråkiga med budgeten vi har nu, men jag har ett getöga på ett supersnyggt på Sängjätten om det ramlar in lite pengar (typ drömvinsten på 125 miljoner i kväll tack). Nya gardiner behövs ju med, med mycket färg på.


Känner mig supernöjd med tapeten, lite nya accessoarer till bara så är det perfekt sen!

Igår var jag på afterwork på Twin, väldigt trevligt! Kul att komma ut lite själv, och att prata med folk jag inte träffat på länge. Däremot blev det en ganska kort kväll eftersom jag var så sjukt trött – fem till halv nio ungefär. Var hemma tio i nio, och klockan nio låg jag i sängen och sov – helt utmattad efter en vecka med mycket utbrott (Oliver) och vakna nätter (Lukas).

Nu sitter jag bredvid barnen som badar, önskar jag kunde lägga ut en bild på det för de är SÅÅÅ söta, men det finns så många sjuka typer där ute så det gör jag inte.

Hoppas i alla fall på att sälja vår gamla barnvagn i kväll, det kommer ett par ända från Linköping för att kolla så det känns väl ganska säkert att de tar den. Är oerhört nöjd med min Quinny Buzz 4, Lukas sitter som gjuten i den!

Nu börjar det skvättas väl mycket här, bäst jag lägger undan datorn…

2 reaktioner på ”Kan man önska bort vintern nu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s