Ögongodis

*ett extremt ytligt inlägg*

Hemma tittar vi väldigt sällan på ”vanlig” tv, utan oftast blir det serier eller filmer (det enda direkta undantaget just nu är På Spåret (AKA HerregudVadViKännsGamlaNu). Favoritserien för tillfället är Dexter (läs mer här om vad den handlar om), en helt sjukt bra serie faktiskt. Förutom att innehållet och introt (åh herregud, snyggt intro) är jättebra så kan man ju dessutom titta lite på Dexter själv (Michael C. Hall) – egentligen är han väl inte skitsnygg MEN han har såååå fina armar…

Går att se lite, även om han har tröja på sig…

Just armar är nog det jag tittar på mest, snygga underarmar är helt klart sexig! Annars är det ganska kul det där – vilka skådisar tex man tycker är snygga/sexiga. Här på jobbet är det stora variationer och vi har låååångt ifrån samma smak, vilket är rätt intressant egentligen – det bevisar ju lite tesen att alla är snygga för någon 😉 Förutom armar så skulle jag nog vilja säga att själva karaktären en skådis spelar kan göra honom attraktiv med, tex Skarsgård när han är vampyr i True Blood (tycker inte alls han är snygg annars) eller Jonny Depp i Pirates (bästa karaktären någonsin). Tycker om när det är lite oborstat och med självdistans (extremt viktigt, att nån tar sig själv på för stort allvar är otroligt oattraktivt), och helst med en liten glimt i ögat med.

Vem tycker du är sexigast/snyggast?

En reaktion på ”Ögongodis

  1. Nej han är inte direkt bildskön egentligen, men han är ju så otroligt het i den rollen så då blir han sexig! Som Pattinson i Twilight, han är ju aldrig snygg annars.

    Ääälskar Dexter för övrigt… Jag ville ge Arvid Dexter som andranamn men det tyckte Offa var en dålig idé. 😉

    Annars har jag alltid varit svag för Dolph av nån anledning, men det har vi diskuterat förut. Johnny Depp, Matthew McConaughey (eller hur det nu stavas), Jude Law (fast han har lite för högt hårfäste på sistone…). Hmm… Många snyggingar blir det!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s