Gradering ikväll

Insåg att jag redan har ett orange bälte på mig idag, hoppas på ett till lite senare nu då! 

Ok, nu har jag inte tränat på över en vecka pga den här förkylningen, men det får funka ändå på graderingen ikväll. Igår klättrade jag på väggarna hemma, dessutom verkar jag helt tappa karaktären när jag inte tränar? Man kunde ju tro att man skulle resonera som så, att om jag nu inte kan träna så kan jag ju åtminstone äta rätt, men jag verkar göra precis tvärtom. Dessutom finns det INGEN annan stund jag är så totalt osugen på något onyttigt som precis före eller efter träning – alltså är det allt eller inget för min del…. Håll tummarna för att kroppen orkar, vill inte ha mitt gula bälte längre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s