Fredag 13/7

Idag visade väderkartan på ösregn, så vi skippade den planerade djurparken till förmån för lite mer shopping, så vi åkte till Hannover.

Hannover är en lite större stad än Bremen och Lübeck (i alla fall enligt vad det kändes, jag ska inte svära på att det stämmer) med många stora varuhus, däribland klassikerna Kaufhof och Karstadt. Det blev lite mer leksaker till barnen (mest småsaker att förströ sig med) och så en massa kläder till maken. Vi kunde nog köpt hur mycket som helst till honom där, men tjejkläderna var inget att hurra för alls, hittade absolut INGENTING som såg ens lite intressant ut. Började däremot leta efter ett par nya skor (som skulle passa till min fina nya handväska), men det var inte helt lätt det heller, det var mest öppna sommarsandaler överallt och sommarrea, inte sådana skor jag ville ha… =/ (i-landsproblem)

Hade visst inte så mycket bilder från dagen, men lite öl är ju aldrig fel 😉

På vägen hem tänkte vi äta på någon annan restaurang än gasthauset, så när vi åkte förbi en jättevacker restaurang som hette Waldhof så stannade vi där. Det var en stor skylt vid vägen som sa att det var något som hände just på dagens datum där, och efter lite klurande kom vi fram till att det var någon form av speciell afton där det serverades helstekt gris! Självklart knatade vi in och lyckades nog få det sista lediga bordet där, det var levande musik och tyskar överallt =) ÄLSKAR när sånt händer, att man råkar hamna i någon liten lokal fest eller annat event, det är sådant man kommer ihåg efteråt! Behöver jag säga att det var sjuuuuuukt gott….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s