Pinterest

Har ju just nu ett helt galet sug efter att inreda lite nytt hemma (eller mycket nytt egentligen), och lite, lite smått har vi ju börjat med väggfärg och plankvägg. Tänkte i alla fall sätta ihop lite inspirationsbilder, men där är ju bloggen lite klumpig så det får bli via pinterest.com . Om ni vill kika på just min inrednings-pinterest så kan ni hitta den här. Förhoppningsvis kommer den leva och ändras hela tiden =) Förresten, ni får gärna tipsa om andras pinterests, eller bara inspirationsställen, man kan aldrig få för mycket tips!

2 reaktioner på ”Pinterest

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s