Sjukstuga – igen…

Idag fick jag ett samtal från skolan att Oliver var ledsen och hängig, och att han hade somnat i soffan efter lunch – inte direkt ett normaltillstånd för honom! Åkte såklart direkt och hämtade honom, fast då var klockan ändå runt halv tre – hade nog önskat att de ringt tidigare =/ När jag kom så låg han och sov på soffan igen, och när han vaknade så var han jätteledsen och bara grät, stackarn… =(

Kan inte komma ihåg att han varit sådär jättedassig innan faktiskt, förutom när han hade vattenkoppor då. En bit över 39 grader stannade termometern på när vi kom hem, och han frös och hade ont i hela kroppen så det känns nästan som någon form av influensa – men går det någon sådan nu? Det blev ipren och alvedon och vila i soffan, men han har ändå varit ledsen och väldigt ynklig hela kvällen. Kände mig lite kluven till att åka iväg och träna (maken var ju såklart hemma), men eftersom jag ändå kommer VAB’a med honom hela dagen i morgon så blev det så till slut och det var väldigt skönt att få röra på sig lite.

Nu ska jag dega i soffan en stund, misstänker att natten inte kommer bli toppen…

2 reaktioner på ”Sjukstuga – igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s