SLUT

Ok, en månads stressigt och tungrott jobb, söndagsjobb, 13½ h jobb igår kväll och en hektiskt förmiddag. Men nu är mässan igång, och just precis just nu är det lite lugnt. Eller ja, det måste vara det förresten, för nu är hjärna och kropp trötta och har stängt ner för ett tag, tankarna är osammanhängande och jag känner mig inte som världens mest intelligenta människa direkt.

Stora scenen väntar på att öppna, på Elmia Subcontractor. 

Nu ska jag strax åka och hämta barnen, sen blir det simskola för Oliver (hoppas jag inte glömmer att hämta nåt av barnen). Vi hörs när jag har samlat mig lite igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s