Jag – en tonåring

Det hände en grej på jobbet igår som gjorde mig väldigt, väldigt ledsen och dessutom ganska arg – tänker inte gå närmare in på vad det var just nu, men ändå.

Hade som tur var redan innan bytt ”hämtdag” med maken, så han hämtade barnen för jag skulle gå på ett ”efter-mässan-möte” på eftermiddagen. Allt kändes absolut som skit men jag hade lite tur i oturen – ett gäng från jobbet (mest från it-avdelningen) skulle gå på rivnings-afterwork på Scandic (som ska byggas om), så jag hakade helt enkelt på dem – alkohol kändes som en bra lösning. Det kan nog ha varit det bästa som kunde hänt just då – vi fick nämligen verkligen vara med och riva stället! Började med att slänga ut det som fanns kvar på rummet – lite tavlor och annat, sen fick vi spraya grafitti på väggarna =) Därefter fick vi hammare och kofot och gick loss på väggen med det… Gud så skönt det var!!!

Efter lite småturer runt sen så hamnade jag och en kollega på Murphys där vi stod och tjötade till framåt ett på natten, oxå väldigt trevligt.

På det stora hela kan man väl säga att det kanske inte direkt var en konstruktiv kväll, men för en gångs skull var det skönt att slippa vara förnuftig och logisk hela tiden och bara agera tonåring, förstöra saker och dricka (för) mycket…

Idag är jag fortfarande lika ledsen, men jag hade nog varit ännu mer ledsen om jag inte fått släppa ut lite i går.    Nu är det dags att samla sig och bli en ansvarsfull förälder igen, det blir kalas och matlagning. Snacka om kontraster….

En reaktion på ”Jag – en tonåring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s