Det gick ju bra… typ

Ah, men så var det då dags, Lukas har idag gått på sin första ”sim” lektion – minisim 1. Det var han och en liten tjej som var minst på sina 2½ år, de andra såg ganska mycket större ut. Vi trodde att han skulle springa rakt ut i vattnet, men just idag kände han sig tydligen lite mammig/pappig, för det tog ett par minuter att övertala honom att det var ok att bada fast inte vi var med i vattnet… Men sen blev det full fart minsann, fast det var ju inte så där värst intressant att lyssna på vad fröken sa direkt, det var ju mycket roligare att göra precis vad man själv ville.

Känns som jag hela tiden återkommer till att de är så olika, han och Oliver (som ju körde sin simborgarskola samtidigt). När Oliver råkar ut för något blir han jätteledsen och rädd, men Lukas halkade under vattnet två gånger och fick en rejäl kallsup utan att reagera mer än att han reste sig och spottade/hostade ut vattnet och sen fortsatte leka. Jag och maken satt och fnissade en del, när fröken skulle få honom att göra som de andra barnen gjorde….

Kul att få jaga badankor =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s