Shopping

Det blev en fin ”kofta” från Lola igår, lite taskig bild men den här i alla fall:

Jättetrevlig träff som vanligt =) Hade inte budgeten varit lite tajt så hade jag nog tagit en topp till, och kanske byxor, och kanske…. Bäst av allt var som vanligt att träffa kompisar, även om man aldrig hinner prata så mycket med var och en som man kanske vill.

Det är ju ingen simskola idag eftersom det är sportlov, men barnen ville så gärna bada ändå, så eventuellt blir det en tripp till badhuset efter jobbet. Är ju inte jätteförtjust i Rosenlundsbadet direkt, det känns inte så vidare fräscht och sen är det alltid så kallt – speciellt i jämförelse med Skövde, men men, det blir väl inte så länge i så fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s