Return of the tonår

Jag hajade till lite idag när jag gick förbi spegeln på jobbet, idag hade jag på något sätt på mig exakt likadana kläder som när jag var tonåring – jeans och t-shirt. Vet inte om det är någon form av omedveten protest mot att bli gammal eller bara en (o)vana som kommit tillbaka? Inte direkt spännande klädsel, men bekvämt åtminstone…

Hmm.

3 reaktioner på ”Return of the tonår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s