Fastedag

Ok, idag är det dags för veckans och min andra fastedag. Idag blir det dessutom lite lurigare, för jag ska köra kickboxing i kväll, så det jag nu ska äta vill jag ju äta så sent som möjligt. Visserligen känns det inte som kroppen tappar sådär jättemycket energi (och det hade väl varit klantigt, när man svalt förr så behövde man ju ändå orka jaga), men huvudet hänger inte riktigt med, man känner sig lite yr och ”luddig”. Inte så bra när man ska sparras, därav väntar jag med att äta till i eftermiddag (om jag KAN?).

På tal om nåt helt annat så var jag och klippte mig igår, kände för att göra nåt lite mer ”rockigt” (det lät lite 80-tal, men det var inte så jag menade) och mer flexibelt – så nu har jag superkort på sidorna och längre mitt bak och upptill. Kan göra allt från tuppkam till mjuk feminin ”Twiggy”, eller som idag, nåt mittemellan. Mitt hår ser alltid så ”hårt” ut när man fotar det, men jag har i alla fall försökt….

Det känns väldigt roligt och lättarbetat, en fördel när det blir många, många duschar med all träning.

En reaktion på ”Fastedag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s