Behaglig tystnad

På den senaste tiden har två stora ”knutar” löst sig, åtminstone till en stor del, i mitt liv. Det känns såklart oerhört skönt och jag känner mig oändligt mycket gladare och lättare om hjärtat än jag gjort på väldigt, väldigt länge.

En lite oväntad ”bieffekt” av det här är att jag inte har samma behov av att blogga varje dag – vet inte riktigt hur det hänger ihop? Till en viss del beror det på att det har varit väldigt mycket annat som har hänt – fester, möten, jobb och annat, men ändå.

Så är det lite ovanligt tyst här så vet ni varför – jag är helt enkelt ovanligt nöjd med livet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s