Disco

I fredags var det lågstadiedisco igen, och, numer rutinerade, så dansade Oliver och sötaste bästisen hem ett till pris för bästa tryckare! ”Det är för vi håller så hårt, mamma”, fick jag som kommentar på frågan hur de vann…

Söta, söta barn!

På onsdag fyller Oliver 8 år. Det är såååå roligt nu tycker jag, man kan prata om saker på ett helt annat sätt än innan, och nu riktigt suger han åt sig information och har tusen frågor hur saker funkar. Goaste Oliver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s