Vårlängtan

Det är väldigt svårt att hålla sig ifrån att greja i trädgården nu när man fått lite vittring på våren, så nu i helgen gjorde vi ett ryck och förberedde bland annat lite blomlådor som ska stå på pojkarnas altan som vi byggde förra året.

Ledsen, men det blev bara lite mobilbilder…

Vi hittade den svarta blomlådan på Plantagen för bara 400 kr, och så 100 för spaljen. Helt ok! Här i tänkte jag plantera ut mina tomatplantor när det blir varmt nog (och de vuxit till sig lite från de små skott de är just nu) och lite paprika och chili. Hoppas det kan bli bra där, rakt i söderläge, och att de dessutom kanske ger lite skugga åt en väldigt varm altan.

Det blev lite ”blomlåda” över vårt vanliga land med, eftersom hönorna skvätter ut all jord ur landet när de sprätter annars, men nu när det finns en kant där kan de gotta sig hur mycket de vill utan att (alltför mycket av) jorden skvätter ut på gräset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s