Strawberry fields forever

Jag ÄLSKAR verkligen vissa frukter och bär, och mina absoluta favoriter är vattenmelon och jordgubbar. Helt allvarligt skulle jag nog kunna leva på nästan uteslutande de här två sakerna… Bad maken att köpa 2 liter häromdagen, och jag åt nästan upp allt själv – jag kan liksom bara inte få nog! 

Nyplockade, basilika- eller myntasockrade jordgubbar ihop med amerikanska plättar… Det kan inte bli bättre!!!

Med det sagt så inser jag nu att jag måste åka förbi nåt jordgubbsstånd på vägen hem och köpa ett par liter, medans det ändå finns! Vi var ju ute och plockade i Gigeryd förra veckan, de är makalöst goda, men det borde finnas fler höjdarställen med jordgubbar här omkring Jönköping eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s