Inre frid

När allt är kaos och stress på jobbet så blir man ju ännu mer sugen på att göra nåt på sin fritid som ger lite inre lugn. Lite energi att plocka fram när datorn strular, lite fridfullhet när uppgifterna hopas långt upp över öronen… Naturen är ju väldigt trevlig att gå till vid det här tillfällena, och kan man inte gå dit fysiskt under en arbetsdag så får man väl åtminstone titta på bilder och drömma sig bort till ett ställe där kroppen känns avslappnad.

  

De här bilderna är från fredagens utflykt till Dumme Mosse, önskar man vore lite bättre på att fota natur, det är inte helt enkelt att få den där känslan som man har i verkligheten när man ser bilden…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s