Rimfrost och julgransklädsel

Hej kom och hjälp, det är ju redan tredje advent?!? Vet inte riktigt vad som hände med resten av december, men idag var det helt klart dags att ta in julgranen och klä, om inte annat. Lukas hjälpte mig glatt, men Oliver tyckte att det var roligare att stryka (han brås inte på sin mor där) så han stod och strök istället. Men alla får ju ha roligt på sitt sätt =)

I år blev det en liten gran, kändes mer lagom. Vitt och silver, fick det bli med,
och barnen har ju en egen gran med allt deras pyssel i med.

Nu under dagen har Oliver varit på kalas, och då passade vi andra på att åka ner till julmarknaden i Bårarp under tiden, i det fantastiskt fina och kalla vädret. Mina föräldrar bor ju i Tokarp, så i ställde bilen hos dem för att gå upp mot Bårarp – vilket visade sig vara smått genialiskt för ur bilsynpunkt vad det totalt kaos, och hur mycket folk och bilar som helst.

Det blev en vända in på chokladfabriken för att köpa med lite gott fika hem (helt allvarligt, de har såna fantastiska bakverk) och kanske att det hamnade med varsin liten chokladpralin i påsen med… Man kunde även köpa gran, ved och en del pynt, och på nästa gård tittade vi på en massa nyfödda lammungar – väldigt trevligt och jag kan varmt rekommendera det, men ställ bilen utanför Bårarpsvägen!

Även om det inte är nån snö så blir det i alla fall mer julstämning när det är frost!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s