Kanske i morgon då..

Skit, skit, skit… Det blev väderbakslag för dagens planer idag. Igår tvättade vi av våra altaner för att kunna lägga på en mörkgrå terasslasyr idag (den gamla halvan av altanen är redan grålaserad fast behöver fräschas upp, medans barnens altan byggdes förra året och därmed kan laseras först i år) – men då måste det vara torrt och helst inte för kallt ute.

Så det sket sig, så att säga….

Jag har i alla fall börjat få någon slags bild av hur jag vill göra med altanen, fast det mesta kommer få vänta tills vi ser om det blir några pengar över efter semestern. På Pinterest (här hittar du länkarna till alla bilderna) har jag samlat lite inspiration, tänkte dela med mig av lite av den här:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s