Lukas 6 år!

Herregud, hur blev den här lilla buspojken stor nog att börja skolan?!? Lång som bara den har han blivit med, och ändrat utseende till att se mer ut som en ”stor pojk”. Humör har han dock så det räcker för hela familjen, vet inte var han fått det ifrån?!? Men han är också världens goaste och mest omtänksamma, för att inte tala om att han är gosig och kelig.

Grattis på födelsedagen Lukas!

Vi tror att det här blir sommaren du lär dig att simma. Du är fantastisk på att vara social och är omtyckt av alla kompisar, även om du gärna ställer till med lite bus ibland. Du är glad och nyfiken, lätt att ha med överallt och du är duktig på att njuta av stunden. Du pratar mycket och gärna, och älskar att få krypa upp i knäet och gosa. Du är stark och aktiv, du går nästan aldrig någonstans utan du springer. Du är en fena på att cykla, även om vi tycker att det går lite väl fort ibland, och du har önskat dig en ny kick som du kommer vara lika bra på att köra. Du är lite nervös för att börja skolan, men också stolt över att du är så stor. Än så länge är fortfarande Storebror den stora hjälten i ditt liv, och du vill göra allt som Oliver gör.

Vi älskar dig, vår fina lilla stora pojk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s