Vidunder

I går var jag och en kompis och tittade på den nya filmen av J.K. Rowling – Fantastiska vidunder och var man hittar dem. Först och främst så himlans trevligt att komma ut och gå på bio lite, den här hösten har varit så trög och bara liksom enformig. Sen måste jag ju säga att filmen var riktigt bra med, en skön historia och inte för barnslig, men ändå lite söt. Tror även Oliver skulle kunna gilla den, Lukas hade nog absolut tyckt den var för läskig…

eddieredmeh_beasts

Känner rent spontant att jag nog måste boka in lite mer sånt här framöver, medan man fortfarande kan komma undan en kväll (åtminstone en av oss). Sen blir det ju ändå en period där man blir lite mer låst vid tider och matning och sånt.

Är så himla sugen på att gå på typ Småländska Kolonin och äta deras avsmakningsmeny, men det är ju så hiskeligt dyrt, även om det ju åtminstone blir mindre dyrt när man inte dricker vin till. Jaja, vi får väl se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s