Första Advent

Igår hade vi hemma ett gäng kompisar med familjer och åt lite tomtegröt och nygjord julskinka. Himla trevligt att liksom fira första advent lite, fast samtidigt väldigt opretentiöst när det gäller matinsats – avslappnat och väldigt mysigt!

Idag var det ju strålande sol, så vi tog och packadeimg_2588 ihop oss och lite adventsfika och åkte ut till Hassafallen – där vi för övrigt inte direkt var ensamma, det kom nästan ett tiotal familjer och knatade förbi när vi satt där och grillade.

Fikat blev en jättegod glögg, och barnens hembakade lussekatter (de var hos mormor och bakade för nån vecka sedan) – väldigt gott i all enkelhet 🙂

Kallt men fint väder, och väldigt skönt att komma ut en sväng, även om nu min gångtakt är låååångsam. Nätt och jämt att jag kan knäppa vinterjackan med, men några veckor till går det kanske!

img_2603img_2615
img_2633
img_2641

I eftermiddag blir det nog hämtmat, troligtvis libanesiskt, för hur gott det än är med gröt så kanske man inte kan äta det både morgon, middag OCH kväll. Vad gör ni den här första advent?

img_2581
img_2649img_2646img_2642img_2639img_2629img_2624img_2608

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s