Testar Skyr

Jag är ju Buzzador, vilket innebär att jag emellanåt får hem prover på nya produkter som jag får prova, mot att jag delar av mig av min upplevelse. Mina åsikter är ju däremot mina egna.

Den här gången var det dags att testa Skyr – en isländsk yogurt med extra hög proteinhalt, och i detta fallet utan tillsatt vanligt socker (dock med sötningsmedel). Jag har köpt Skyr innan – framförallt innan det kom en massa smaksatta kvarger, för den är väldigt, väldigt god (även om den då bara fanns med riktigt socker i), så på så sätt är det inte så mycket nyhet för mig.

img_5547

Jag käkar ju en smaksatt kvarg varje morgon som frukost på jobbet, och i jämförelse är Skyr mycket godare – den är inte så sträv som kvargen är, och den känns tjock och krämig utan att vara sötsliskig som många av kvargerna är. Hade det inte varit för att den är dyrare än kvarg så hade jag lätt valt den! Den här varianten kommer med en sked i locket – perfekt när man äter på stående fot tex före eller efter träning. Smidigt!

img_5549img_5548

Det är bra med protein i den vilket innebär att man håller sig mätt länge, och tack vare att det inte är socker i så är den ett bra val som mellis. Vaniljen är supergod!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s