Friday Things

Låt oss köra lite länkkärlek! Här har ni veckans smaskigheter…

Alltså HUR gott är det inte med quesadillas? Som allt det bästa av en pizza, fast liksom fräschare på något sätt. Förutom en klassisk bas-quesadilla med ost och salsa så finns det ju miljoner recept, men den här ser grym ut: Quesadillas med kalkon, avokado och tranbär . Kanske med lite rester av julskinka, och lingon, om man vill göra en svensk variant?

En riktigt bra pasta är ju fantastiskt gott, även om jag själv får antingen hålla mig till små mängder pasta eller byta ut den mot bönpasta för att inte få ont i magen. Klassiska recept är ju just klassiska av en anledning, men en twist är ju alltid kul – därav fastnade jag för den här pastan:  Fettuccine Cashew Alfredo .

30495100293_89f1a256b8_b

Glass är sjukt gott. Saffran är vansinnigt gott. Krämig Saffransglass? Kan ju bara inte bli bättre eller?!?!

dsc_1621-700x470

Det var inte så jättemånga år sedan jag ”upptäckte” churros när vi var på semester någonstans, men det är ju en riktig socker- och fettbomb, som ändå är såååå gott… Jag har dock aldrig gett mig på att göra egna Churros , på ett sätt kanske det är lika bra att aldrig börja?

Veckans julgodis får bli dessa Nougattryfflar , nougat är en personlig favorit trots att det är väldigt sött konstigt nog.

 

Jag älskar ägglikör, vilket verkar ligga i släkten på nåt sätt? Jag, min bror och vår far häller mer än gärna en skopa över en skål vaniljglass – bästa såsen! Likväl har jag, som jag sagt innan, varma känslor inför en klassisk ägg-och-socker-blandning när man är sötsugen, och då är det ju svårt att inte bli frestad av en  Iced Eggnog Latte!!!

eggnog-lattes-i-howsweeteats-com-17

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s