Lugn helg

I lördags var jag så totalt osugen på att ställa mig på gymmet, så istället för både HIIT och styrketräning fick det bli en promenad runt Munksjön. Grymt härligt i den fantastiska vintersolen – kallt men inte för kallt!

img_5561img_5564

Sen blev jag lite gräsänkling, barnen var hela dagen hos mormor och maken skulle på LAN, så jag vaggade runt lite på stan (rätt trött i ryggen och benen efter promenaden, men surt att bara åka hem ju) och letade lite små julklappar. Det var lite för mycket folk ute dock, så det blev inte så mycket handlat.

I går var det en superlugn dag med mest lite städande och matlagning. Maken tog med barnen till skridskobanan på Råslätt för att framförallt Lukas skulle få öva tills de ska iväg med skolan, men han (Lukas alltså) gav upp efter fem minuter så jag vet inte om det gav så mycket direkt… Oliver hade roligt i alla fall 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s