Skämskudde?

Igår kollade jag och maken på Historieätarna – den här gången mitt i 90-talet, alltså från jag var 11 tills jag var 21 år gammal. Jag älskar historieätarna, det är superintressant att få se vad folk har ätit genom historien, men i går var första gången jag liksom… skämts, lite? Vi skrattade rätt gott åt hur jäkla väl allt stämde – tex inredningen i nån av lägenheterna var en exakt kopia av min mans första lägenhet typ, och maten med såklart, även om vi äter det mesta av det än idag.

Men liksom, hur stereotyp är man egentligen? Det var väl mest det som gjorde att man ville dra fram skämskudden, att man kände igen sig i så mycket att det blev nästan pinsamt tydligt hur stereotyp man är/var…. Hua, lite jobbigt, men mestadels roligt ändå!

kokbok

Vår kokbok. Lätt den kokbok jag använt mest genom åren, hur mycket inspration och recept jag  än letar efter på nätet så är det ju här alla basrecept finns. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s