Idag vänder det!

Idag är det vintersolstånd vilket innebär att det är årets kortaste dag (dagsljusmässigt). Det i sig är väl ingen höjdare direkt, men det innebär ju samtidigt att från och med i morgon så kommer varje dag bli liiiiite, liiiiite ljusare – och jag som är rätt känslig för det där med väder och ljus måste säga att det känns bättre nu när man vet att det i alla fall inte blir värre…

Annars då? Ja det händer väl inte så jättemycket, de sista dagarna på jobbet rullar på ungefär som vanligt, med undantag att Lukas fick följa med till jobbet idag. Han fick ett stort sammanbrott idag när jag skulle lämna honom på skolan och var superledsen, ett mindre barn brukar ju gå att distrahera, men han är ju liksom stor nu så det skulle känts makalöst dumt att lämna honom. Han blir bara sån när han är supertrött eller håller på att bli sjuk – och jag tror väl på det första i det här fallet. Dessutom är det ju sista dagen innan skolavslutningen så jag kände väl lite att det inte var något kritiskt han missade, så därför fick han helt enkelt följa med mig, mitt lilla hjärta.

I kväll ska vi på Olivers juluppvisning, det är alltid fyrorna som har hand om den, och vi föräldrar får titta ikväll innan de har uppvisningen för skolan i morgon bitti. Det ska bli jättemysigt faktiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s