Planlös söndag

Idag är det jag som är mest hängig i familjen, jag vaknade i natt med totalt igensvullen hals, så svullen faktiskt att så fort jag somnade till så täpptes den igen helt varpå jag vaknade med lätt panik – inte alls trevligt på det stora hela. Antar att det är nån slags variant av barnens sjukvecka, även om ingen av dem har haft just ont i halsen? Nåväl, det ger väl med sig förr eller senare. Oliver vaknade i alla fall feberfri idag, så nu hoppas jag att det blir jobb och skola som vanligt nästa vecka för alla.

Jag var ute på promenad en sväng i går , när solen till slut brände undan lite av dimman. Så skönt att få lite frisk luft, sol och dagsljus, men herregud vad sakta det går att vagga fram nu. Speciellt om jag väntar till eftermiddagen med att gå ut, när jag redan är lite trött liksom, det tog nästan en timme att gå 4 km. Nu var det ju inte ett motionspass jag var ute efter direkt, utan mest att få komma ut, men det är liksom lite frustrerande att gå så sakta när man är van att gå snabbare.

img_6027

Längtar tills solen står lite högre på himlen, det är ju nätt och jämnt att den orkar över trädtopparna än. 

Nu sitter jag här i fåtöljen och funderar på om man ska försöka få lite, lite frisk luft ändå, fast vädret idag är inte så värst inspirerande kan jag inte säga.

Haha, vilket meningslöst inlägg egentligen, men ibland blir det väl så med 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s