Sågad tidning!

Jag berättade ju för ett litet tag sedan om de fina Kari Traa-kläderna man fick om man prenumererade på tre nummer av iform, nu har kläderna kommit och de är superfina! Längtar till jag kan ha vanliga träningskläder igen, de här får bli en perfekt morot.

Dock fick jag den första tidningen idag, och nu var det ju inte den jag gick igång på, utan kläderna, men vilken skit-tidning?? Det var som att läsa de mest ytliga och ångestframkallande sidorna i en veckorevyn när man var yngre, med artiklar om hur man snabbt (??) går ner i vikt, hur man tränar bort sin huvudvärk och test på hur ”god din form är ”. Innehållet kändes gammaldags och med fokus på sensations-dieter, och jag blev gravt besviken på att sån skit publiceras när det finns så mycket bra forskning med substans nu för tiden?? 

Är det nu någon som har den här som favorit-tidning (jag sa upp prenumerationen direkt) så visst, men jag ser bara en tidning som påpekar att du måste vara smal och ”vältränad”enligt nån gammal rostig standard, snarare än en tidning som ger relevant information enligt all den forskning som finns och görs i dag!!!

Gör om, gör rätt, om den ens går att rädda….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s