Vårshopping

Den här tiden på året blir man ju såååå sugen på att kasta ut alla trista, stickade tröjor och köpa lite fräscha, ljusa vårkläder, men är man nu gravid i vecka 34 så är det ju varken idé att köpa mammakläder eller ”vanliga” kläder vid det här laget… Men drömma kan man, och häromdagen släppte House of Lola sin vårkollektion, där jag omedelbart hittade ett par önskeplagg:

6525200-1-1

Snygga jeans med rätta hänget. Och utan mamma-mudd!!!

2825202-4-1

Älskar färgen och modellen, och att det är muddar på längst ner!

2017101-1-9

Varje vår kommer det ju nya skjortor, jag älskar den här boyfriend-modellen, sååå sommarfräsch!

Nu är det ju inte världens billigaste plagg heller, även om kvaliteten är värd pengen, och en ny garderob lär jag väl inte kunna lägga pengar på nu när man ska leva på en tämligen utspädd föräldrapeng. Älskar dock att Lola alltid gör väldigt sköna, och smickrande plagg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s