Universeum

*Gäsp*

Vi har precis kommit hem från en tripp till Göteborg över dagen, jag och familjen. Det var ju så himla trist väder hemma (och även i Göteborg i och för sig) att jag bara kände att det vore så grymt skönt att komma hemifrån, så i fredags bestämde vi att vi skulle åka till Götet och gå på Universeum och sen hänga med bror och sambo. Himla trevligt!

img_2945

img_2957

Det är himla trevligt att gå runt där ett par timmar, och det gav mycket mer nu när barnen är lite större. 

img_2964

img_2969

Det är lite lagom tunt att släpa runt på den här magen nu kan jag säga…

Experimentdelen på Universeum var helt perfekt för Lukas so är en klassisk ”ska-pilla-på-allt”-pojk… Herregud, vet inte hur mycket saker han pillar sönder hemma, men här fick han ju trycka, dra och peta på precis allt (vilket han också gjorde)… Min förhoppning är att han ska ha fått lite utlopp för sin nyfikenhet men den kanske bara växte?!?

I lördags fick jag avhålla mig från träning, går och dras med irriterade luftvägar, hosta och lite förkylning, inget allvarligt alls, men det märks att man är känsligare som gravid för de tre gånger jag tränade (väldigt lugnt) i veckan så blev det värre på kvällen, så för min och bebbens skull fick det bli en vilodag. Kvällen spenderades på trevligast möjliga sätt med grannarna över på käk, det blev en klassiker i form av stekt torsk, kokt potatis, ärtor och smörsås, så himlans gott och enkelt!

Gissar att det var sista trippen till Göteborg innan bebisen kommer, vilket gärna får inträffa lite tidigare än beräknat, för övrigt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s