Buzzador Havremål

Jag är ju Buzzador, vilket innebär att jag emellanåt får hem prover på nya produkter som jag får prova, mot att jag delar av mig av min upplevelse. Mina åsikter är ju däremot mina egna.

img_6156

Den här gången har vi testat Digestive Havremål – img_6157en slags melliskex skulle jag säga. De kommer paketerade två och två i små plastförpackningar, perfekt om man ska skicka med barnen fika eller mellis på nån utflykt. För ja, de innehåller socker, men det är inte så mycket. Dessutom har de ett vettigt fiber- och fullkornsinnehåll, så jag kan väl känna att de är en vettig kompromiss mellan barn som vill ha med sig kaka/bulle och föräldrar som vill skicka med nyttigheter.

Vi testade tranbär & chiafrön-smaken, jag tyckte de var jättegoda! De kändes väldigt färska i sina små förpackningar, och tranbären var sådär mjuksega och inte tokhårda som de kan vara ibland. Kommer nog köpa de här till matsäcken eller fikakorgen faktiskt.
img_6154

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s