Tiden efter

Det är så himla lätt hänt att man bara räknar ner och fokuserar på den stunden bebisen ska UT så ibland glömmer jag att det blir ett liv med bebis därefter?! Vi har liksom varit den familjekonstellationen vi är nu så väldigt länge känns det som (våra barn är 10 och dryga 6½) att det inte riktigt går att föreställa sig en bebis i sammanhanget?

6ad08-dsc00095

Lukas som liten nyföding – hade inga bilder från Oliver som nyföding i bloggen eftersom jag inte började blogga förrän efter Lukas föddes…

Båda barnen längtar enormt mycket, O som är 10 är lite mer avvaktande och minns nog hur lillebrorsan kom och konkurrerade om tid och leksaker, så han kommer nog bli positivt överraskad i och med att den här bebisen inte direkt kommer bli så konkurrerande mot honom. L som blir 7 till sommaren längtar så han nästan spricker, men jag är lite rädd att han kommer bli lite negativt överraskad i vad det innebär med en bebis i huset, åtminstone till en början. I vilket fall är jag oerhört glad över att båda barnen ser fram emot den här lill*!

6dfa3-dsc05422

En bild från när brorsorna var små, då tyckte vi att Oliver var så stor (han var drygt 3½ när Lukas föddes) men nu ser han så liten ut!

Själv har jag nästan glömt hur livet är med en nyföding, jag minns hur lite man fick sova och hur trött man var, och att man mest sitter och stirrar på det nya lilla livet, men annars? Jag vet inte… Däremot känner jag lite att det här är den tredje och sista lilla krabaten som liksom ska göra familjen helt färdig. Jag tycker det är skönt att det ÄR så långt mellan barnen, även om det såklart inte bara har fördelar.

Jag stod och hängde små bodysar på tork i går och hur jag än försöker så kan jag inte riktigt greppa att det kommer flytta in en bebis hos oss. Ibland har jag så svårt att föreställa mig det att jag inbillar mig att det kommer hända bebisen nåt, och att det är därför jag inte riktigt får ihop det nu. Man är lite knäpp som gravid…

cc5ee-dsc05705

Fattar inte att de här två ska bli storebrorsor! De var ju så små här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s